Vabilo na izlet v Međugorje

14.,15. in 16. oktober 2024, GLAS UPOKOJENCEV vabi vse na izlet v Međugorje.

Drage upokojenke in upokojenci,

vodstvo in člani društva “Inštitut 1. oktober” in Ljudska iniciativa “Glas upokojencev” s polno paro delamo naprej. To je edini način, da pridemo do boljših pokojnin in statusa za normalno življenje  upokojencev. Ne bomo odnehali. Delali in borili se bomo, tudi zabavali, skromno ampak z velikim veseljem.

Gremo v Međugorje na izlet!

Bilo smo že maja in obljubili smo, da ponovimo čudoviti izlet. Bilo je prijetno in nič kaj naporno. Bilo je veselo in poučno, zabavno in prijateljsko. Res, izredno pozitivno vzdušje in veliko, veliko dobrih misli.

Tokrat načrtujemo drugi dan krajši izlet do Pelješkega mostu, ga bomo prečkali in nekaj malega preživeli na obali, ob morju. Vse ostalo bo po pragramu, kot je bilo maja. Točne informacije prejmete še pravi čas. Odhodi iz lokacij bodo enaki:

  • iz Maribora gremo ob 6:00 uri zjutraj
  • iz Ljubljane pa ob 7:50 uri

Spremljala nas bo Harmonika, imeli bomo malico, dva polna penziona (zajtrk, večerja, kosilo). Ogledali si bomo znameniti most v Jablanici iz bitke za ranjence na Neretvi. Veliko se bomo pogovarjali, prepevali slovenske pesmi. Spremljala nas bo slovenska zastava.

Strošek izleta za tri dni v Međugorje, vključno s prevozom in hrano je 190,00 EUR.

Prijavite se čimprej. Prijave zbirata Irena in Viktorija vsak dan od 9:00 do 15:00 na telefon:

  • Irena – 041 627 937
  • Viktorija – 031 233 151

Zdaj pa pohitite, prijave spejemamo samo do zasedbe mest v avtobusu! Sledite objavam na naši strani in socialnih omrezjih. Ostale informacije dobite ob prijavi!

GREMO UPOKOJENCI, GREMO!! ŽIVLJENJE JE ŠE VEDNO NAŠE!!

(Pavel Rupar)