Bolj me bodo ignorirali…

  • Bolj me bodo ignorirali, bolj me bodo ljudje slišali!
  • Bolj me boste blatili, bolj čist bom pred ljudmi!
  • Bolj me boste napadali, večjo obrambo bom imel!
  • Bolj se boste norčevali iz mene, bolj pametni bodo ljudje!
  • Bolj mi boste zapirali vrata, bolj se bodo zapirala vaša!
  • Bolj boste upokojence puščali v revščini, več nas bo!
  • Bolj boste udrihali po naših borbah, bolj boste sami tepeni!!
  • Bolj nas boste sovražili, prej boste bežali!
  • Bolj bodo streljali name, večkrat me bodo zgrešili!!!
  • Bolj boste imeli ljudi za norce, prej bodo vam odprli vrata psihiatrije ali pa zaporov..

Drage upokojenke in upokojenci, dragi mladi in starejši!

Verjeti tistim, ki vas puščajo na leta brez zasluženih pokojnin je vaša osebna odločitev! Izbira je povsem zasebna: Ali boste verjeli njihovim besedam ali svojim očem in stanju v denarnicah in življenju, ki ga vam namenjajo! Izberite si svojega predstavnika v borbi za pravično pokojnino, plačo! Sušnik, Papež, Golob, Mesec, Meljvac, Klakočar , Musar, Kučan.. ali “Inštitut 1. oktober” in predsednika, ki se vsaj borimo za vaše dostojanstvo in zahtevamo , kar je vaše! Res je to vaša stvar, vaša odločitev! 

Vse, kar počnejo je sovraštvo, packarija, nagnusno! Ne želijo vas, ne želijo vam dati, kar morate dobiti, ne želijo sprememb! Ker si delijo vaše milijone, nimajo jih še dovolj, še bi jih.. Ne izkjučujejo mene, vas izključujejo! Ali temu naredimo konec in se borimo ali pa ostanite pred ekrani in jih glejte! Borimo se lahko le skupaj, borimo za vaša življenja, jaz osebno te borbe ne rabim! Trpite levi volilci, trpite desni, ne delajo razlik, upokojenci se glede pomanjkanja in pokojnin ne delimo!! Ploskajo jim in obožujejo le plačani in tisti, ki imajo vsega dovolj.. Lahko odidem.. A sem obljubil in bom obljubo držal, če boste vi želeli, če boste še za! Glejte nase, ne na njihove besede.. Ko bom dosegel , kar vam pripada skupaj s sodelavcu “Glas upokojencev” in “Inštitut 1. oktober” grem.. Če bom imel občutek, da nas v boju ostaja manj, kot do sedaj, grem! 

Želim zmago za vas, želim, da boste nekoč rekli: Ja , nekaj dobrega je naredil za nas..! Želim, da se borimo za zasluženo, napadi in osebne žalitve, sovražni govor, ki ga tresejo sami, pripisujejo pa nam, ker bi morali biti tiho, pohlevni, lačni in “glupi” za kar nas imajo, me ne prizadanejo! Shod 31. maja bo prelomen! Na vas je ali nas bo še več in gremo naprej ali pa končamo bitko in naj ostane, kot je z “borci za pokojnine in regres, zdravstvo in dostojanstvo upokojencev Sušnikom, Mescem, Golobom in stričkom, ki vse to fura!! Borba bo dolga, boj bo težak.. Vsaj s temi ljudmi!

Na vas je odločitev..

Novice