Arhiv

Določene vsebine iz preteklosti lahko najdete v tem zbirniku.

• 🤝🤝 Ustanovili bomo dva odbora društva Inštituta 1.oktober in tudi stranke GLAS UPOKOJENCEV. 24.5.2024 ob 17:00 uri v prostorih gostilne Kajuh občinski odbor Velenje-Šoštanj. 25.5.2024 ob 16:00 uri v prostorih Kulturnega doma Andraž nad Polzelo občinski odbor Polzela. Hkrati pa bo potekala tudi regijska konferenca Savinjsko-Šaleške regije. Vljudno vabljeni.
  • ➡️ ➡️ Vabimo vas na OKROGLO MIZO V KOPER, dne 23.5.2024 ob 17:00 uri v prostorih VINA KOPER, Šmarska cesta 1, 6000 Koper. Kdo bodo gostje in kaj bo tema pogovora, si lahko pogledate na tej povezavi 🎯🎯🎯. Vljudno vabljeni.
  • 👉👉 Vabimo vas na OKROGLO MIZO dne 21.5.2024 ob 19:00 uri v Kulturni dom na Kokrici, Cesta na Brdo 30, 4000 Kranj. Vsebino dogodka si lahko pogledate na tej povezavi 🎯🎯🎯
  • ➡️ ➡️ Vabilo na OKROGLO MIZO Grosuplje. Inštitut 1.oktober in Ljudska iniciativa glas upokojencev, organizira pogovorno omizje 20.5.2024 s pričetkom ob 18:00 uri v prostorih Družbenega doma Grosuplje. Program in kdo bodo gostje, si poglejte na tej strani 🎯🎯🎯. Vljudno vabljeni.
  • ❗❗❗ USTANAVLJAMO ODBORE – Vabimo vas na ustanovitev občinskega odbora Kranjska Gora. Ustanovna seja bo 16.5.2024 ob 19.00 v prostorih gostilne Zelenci. Vabilo si poglejte na tej strani: 🎯🎯🎯. Vljudno vabljeni.
  • ➡️ Vabljeni vsi na ustanovitev skupnega občinskega odbora Kamnik, Moravče, Lukovica. Ustanovna seja bo 15.5.2024 ob 18.00 v prostorih KS Duplica občina Kamnik. Več si lahko pogledate na tej povezavi 🎯🎯🎯. Vljudno vabljeni.
  • 🚍 🚍 🚍 Gremo v Bruselj za tri dni. Tisti, ki ste se prijavili, prosimo poglejte si obvestilo – 26.06.2023
  • 💥 Pavel Rupar: »Napadli so mojega vnuka« Predsednik inštituta 1. oktober trdi, da je bil zaradi sovražnih izjav vladajočih… Vir Slovenske Novice
  • 💥 Inštitut 1. oktober bo šel v Bruselj po pravico in enakopravnost. Predsednik inštituta Pavel Rupar je dejal, da so v imenu inštituta 1. oktober pisali predsednici Evropske komisije Ursuli von der LeyenVir Domovina
  • Vabilo na protest 31.03.2023 ob 15
  • ZAČENJAMO AKCIJO “MLADI UREJAMO VRTOVE STAREJŠIH” Kdorkoli od starejših ima vrtiček in ga ne more sam vzdrževati “preštihati”, naj nam sporoči! V naši skupini so mladi in polni energije, in veseli bodo, da vam pomagajo. MLADI IN DELA SPOSOBNE PA PROSIMO, OGLASITE SE NAM in vas bomo povezali VABLJENI!
  • 👉👉👉 Zbiramo donacije za pomoč ogroženim pri nedavnih poplavah. Več si lahko pogledate na tej povezavi: Pomoč – donacije.

Video arhiv: