Zakon o dolgotrajni oskrbi je bil sprejet!

Zakon je bil sprejet

Zakon o dolgotrajni oskrbi je bil sprejet!

Saj ne moreš verjeti, človek ne ve ali bi jokal ali se smejal ob takšnem skropucalu zakona spisanega in sprejetega s strani koalicije!?

Ukinjen je bil dober, sicer še v povojih, zakon o dolgotrajni oskrbi in zamenjan z slabim plagiatom!

Koalicija vidi vir financiranja za dolgotrajno oskrbo v novih davkih; denar iz proračuna celih in debelih 160 milijonov, ki je že bil zagotovljen, pa so preusmerili za migrante. Tako bodo za 620 milijonov letno obremenili državljane, leta 2028 pa predvidevajo še novo obdavčitev, seveda pod pogojem, če bi bili še na oblasti!!

Za razliko od še veljavnega Zakona o dolgotrajni oskrbi, ki je bil sprejet v času Janševe vlade, ta zakon uvaja nov davek državljanom. Tako zaposlenim, upokojencem, kmetom in samozaposlenim.

Kaj so v bistvu naredili!? Nič, samo nove davke so uvedli in vrgli ven člene, kateri so nudili upokojencem določene brezplačne storitve! To so naredili, ŠKODO!

ZA UPOKOJENCE PROSIMO IN NIKOGAR DRUGEGA

Inštitut 8. Marec… preobžrte od vsega dobrega NIKE KOVAČ, CNN, GOLOB, MUSARCA, VLADAJOČI MILIONARJI… ZA BOŽJO VOLJO…!!!!!

360 000 UPOKOJENCEV PA NE VIDITE IN NE UPOŠTEVATE..

Kaj nas briga JJ in njegovi Twitti, še manj nas briga neka TINA GABER in njeno ter GOLOBOVO  afnanje!!

Čakamo na dostojne pokojnine, ki smo jih plačevali vse življenje… in še vedno NIČ!

Kot da smo ZRAK, kot da smo MRTVI, ali SMETI vam odveč!!!