Vabilo za prvega marca

Drage mamice in očetje, upokojenke in upokojenci!

Prvega marca ob 15. uri bomo tam!

 Menda vreme ne bo tako lepo, kot prvič ampak nas itak greje srce, volja in pogum izboriti boljše pokojnine, boljše življenje.. Žal so napovedane tudi provokacije, Ladislav Troha in njegovi trije protestniki so na istem kraju, isto uro na isti dan tudi napovedali shod, mislim, da še sami ne vedo zakaj bodo tam, najbrž pa nimajo prav dobrih namenov, tako kot še kdo, ki nam in vam nagaja! 

Povabili smo pa dr. Roberta Goloba, Luka Mesca, Janeza Sušnika, Marijana Papeža, da razložijo zakaj posmeh upokojenkam in upokojencem, norčevanje iz dostojanstva in pojasnijo, kako so izračunali sramotnih 5,2% povišanja pokojnin ob 11% inflaciji in po 20% podražitvi živil, 26 % podražitvi plina in elektrike.. 

Pričakujemo tudi upokojene kmetice in kmete na traktrorjih, prosil bi jih le, da upoštevajo prometne predpise in ne ovirajo drugih ljudi na cesti! Kar nekaj se jih je napovedalo, iz srca vas pričakujemo!!!

In peli bomo!! JA PELI BOMO SLOVENSKE PESMI, to bo največji zbor v zgodovini naše Domovine!! Zopet bomo peli Slakove ČEBELICE, Avsenikovo OSTANIMO PRIJATELJI in na koncu puntarsko LE VKUP, LE VKUP UBOGA GMAJNA!!! Če imate kakšen predlog znanih , ljudski, ki jih vsi znamo, napišite!!!

In za konec: 

NIKOGAR SE NE SMEMO BATI!! BODIMO DOBRONAMERNI, KULTURNI, SRČNI IN MIRNI!!! BODIMO SLOVENIJA!! NE PUSTIMO SE SPROVOCIRATI, KER BO V NASPROTNEM VSEGA KONEC!!!

BODIMO ODLOČNI, ZDAJ GRE ZA VAŠE PRIGARANO ZASLUŽENO PLAČILO, ZDAJ ALI PA NIKOLI!!

TE DNI DO 1.3.2023 BOM SPOROČAL VSE PODROBNO GLEDE SHODA! NAŠA NALOGA JE, DA NE GLEDE NA VREME PRIDE ŠE VEČ LJUDI!! KOT REČENO: ZDAJ ALI PA NIKOLI VEČ!!!

IN NISMO SAMI!!! NISMO!!! NE ZANIMA ME, KOGA STE VOLILI, KATERA STRANKA STE, ALI STE VERNI ALI NE, V KOGA VERUJETE IN OD KJE STE PRIŠLI! BORIMO SE ZA POKOJNINE, ZA NAS!!

NIHČE NI SAM!! BODIMO ENOTNI, DOVOLJ JE BILO RAZDELJEVANJA NARODA!!!

Naj vas Bog blagoslovi, TAKO MOČNI, KOT POSTAJAMO SEDAJ, NISMO BILI ŠE NIKOLI!!! IN ZMAGALI BOMO!!

Novice